Καλωσορίσατε στην Telmaco Α.Ε.

Η Telmaco Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών και τηλεοπτικών συστημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Telmaco δραστηροποιείται σε 3 τομείς υψηλής τεχνολογίας:

  • AudioVisual and Lighting Systems
  • Broadcast Television and Radio Systems
  • Communications Systems and Test Equipment for RF & Telecom

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι στο Χαλάνδρι, στην Αθήνα και διαθέτει επίσης γραφεία στη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών της.

Διαθέτοντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό η Telmaco σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένα συστήματα στο αντικείμενό της. Με εμπειρία λειτουργίας πάνω από 45 χρόνια και οικονομική αξιοπιστία η εταιρεία εγγυάται την ομαλή ολοκλήρωση ακόμα και του πιο πολύπλοκου έργου.

Η Telmaco απολαμβάνει την στενή συνεργασία με την πλειονότητα των κυριοτέρων κατασκευαστών στο χώρο της τηλεόρασης και των οπτικοακουστικών. Επενδύοντας σε στενές σχέσεις και με τους πελάτες της και με τους προμηθευτές της η Telmaco ανανεώνει το απαραίτητο τεχνολογικό knowhow ώστε να σχεδιάζει τα σωστά συστήματα που να καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.

Στην Telmaco, δίνουμε μεγάλη σημασία στην γνώμη των πελατών μας και των προμηθευτών μας και κάνουμε συνεχόμενη προσπάθεια να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και εξυπηρέτησης των πελατών.

Στην περίπτωση που δεν βρήκατε τις πληροφορίες που ψάχνετε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.