Μήνυμα Προέδρου

DKPhoto2020Εφαρμόζοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό μας καταφέραμε να εδραιώσουμε την Telmaco A.E. στην αγορά ως την πρωτοπόρο Ελληνική εταιρεία στο χώρο του Audiovisual & Lighting, Broadcasting & Media και Telecoms.

Πιστοί στις αξίες μας – Ομαδικό Πνεύμα, Συνέπεια, Ευθύνη, Αποτελεσματικότητα, Πρωτοπορία – με υγιή οικονομική κατάσταση και σκληρή δουλειά κατορθώσαμε να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε.

Οι επενδύσεις σε έργα υποδομής, η ίδρυση των νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η συνεχόμενη εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού, η στενή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στους τομείς δραστηριοποίησης, η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η ισχυρή εξωστρέφεια που επιδεικνύει η εταιρεία αποτελούν τους ικανούς παράγοντες ανάπτυξης και για τα επόμενα έτη.

Η πληθώρα των πολύπλοκων έργων με το κλειδί στο χέρι που έχει παραδώσει η εταιρεία ενσωματώνοντας state-of-the-art προϊόντα και διαφορετικές τεχνολογίες και η αναγνώριση από τους πελάτες μας συνιστούν τις βάσεις αλλά ταυτόχρονα και δέσμευση για τα χρόνια που ακολουθούν.

Ευχαριστώντας όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εισάγοντας και εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής.

Δημήτρης Δ. Κυριαζής
CEO