Αποκτήστε ποιότητα και διαχρονικότητα με επιλογές 4K/UHD από την Telmaco AE

Είναι γεγονός ότι η τηλεόραση με τα πρότυπο UHD μπορεί πλέον με προσιτά μέσα να πλησιάζει την κινηματογραφική ανάλυση εικόνας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να παρακολουθήσουμε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές από το πρόσφατο παρελθόν και μας απέτρεψε η χαμηλή ανάλυση της εικόνας ή το πρότυπο λήψης 4:3.

Με τη σωστή διαχείριση του UHD για πρώτη φορά πέρα από το σενάριο και την ηθοποιία αποκτά διαχρονικότητα και η βιντεοσκόπηση.

Στην Telmaco AE αναπτύξαμε λύσεις που αναδεικνύουν από την παραγωγή μέχρι την μετάδοση ότι η λήψη εικόνων UHD και η διακίνηση τους σε πρότυπα IP έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε μεταγενέστερη εκπομπή με ανάλυση HD ενώ ταυτόχρονα μπορεί να διασφαλίσει την επένδυση του παραγωγού μακροχρόνια.

Στις συνθέσεις σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων, ανακοινώνουμε τη νέα πλατφόρμα καμερών LDX 100 της Grass Valley. Με ισχυρό DNA στην παραγωγή ιστορικά επιτυχημένων καμερών (BTS, Philips, Thomson) η Grass Valley συνεχίζει να καθοδηγεί την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της εικονοληψίας.

GVLDX100

Η νέα LDX της Grass Valley είναι κάμερα υψηλών ταχυτήτων που μπορεί να συνδεθεί απ’ ευθείας σε native IP και να μεταδώσει σήματα μέσω του εκάστοτε δικτύου δίνοντας εύκολη προσβασιμότητα όπου αυτή απαιτείται.

Με την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της διασύνδεσης IP αλλάζουμε ριζικά τον τρόπο παραγωγής, εξελίσσουμε τη δημιουργικότητα μας και μεταφέρουμε υψηλής ποιότητας εικόνες UHD.

Συζητώντας με τον πρόεδρο του τμήματος live production της GV, Marco Lopez μας ανέφερε: «Στην εποχή μας οι ροές εργασιών που υποστηρίζουν την παραγωγή, ειδικά αν αυτή περιλαμβάνει τα Sports, πρέπει να διαθέτουν ευελιξία και να είναι πιο έξυπνες από ποτέ ξεπερνώντας με ευκολία εμπόδια και προβλήματα που συναντούσαμε στο παρελθόν.

Ο τρόπος παραγωγής άλλαξε, με τη διασύνδεση IP έχουμε νέα δεδομένα σε ‘Remote Production’ απαιτήσεις με απομακρυσμένη πρόσβαση στον εξοπλισμό. Οι πελάτες μας ζητούν συνεχώς και αναπτύσσουμε εξελιγμένα προϊόντα και τρόπους διασύνδεσής για είναι πιο ευέλικτοι και δημιουργικοί».

Με τη νέα πλατφόρμα καμερών της Grass Valley μπορούμε να παρακάμψουμε τη χρήση συγκεκριμένου Base Station διατηρώντας όμως τις λειτουργίες του. Οι κάμερες είναι πλέον ανεξάρτητες από τη στενή χρήση του όρου αλυσίδα διασύνδεσης Camera Head, Base Station, CCU/MCP.

Με τη νέα γενιά προϊόντων εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο την απόσβεση του εξοπλισμού ενώ μπορούμε να κρατάμε τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού και του εξοπλισμού στο κεντρικό κτήριο συνδέοντας μέσω IP το χώρο κάλυψης των γεγονότων.

Η εργονομικά σχεδιασμένη σειρά καμερών διαθέτει το νέο UHD αισθητήρα Titan της GV για τέλεια απόδοση σε δύσκολες φωτιστικές συνθήκες. Σχεδιαστικά η σειρά LDX καλύπτει όλα τα νέα πρότυπα και τεχνολογίες.

Ακρωνύμια όπως 4K-UHD-HDR-WCG-HFR-SMPTE2110-NMOS IS-04 & IS-05 και μια μεγάλη γκάμα format διασυνδέσεων διασφαλίζουν όλες τις μελλοντικές σας απαιτήσεις.

Επειδή όμως αγαπάμε το video δείτε το link με τη νέα σειρά LDX εδώ.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας για τηλεοπτικές παραγωγές 4Κ/UHD & IP. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα σχεδιασμού τηλεοπτικών λύσεων στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

We connect Operators, Workflows & Technology!