Αποκτήστε εύκολη αναπαραγωγή οποιουδήποτε Media αρχείου και πείτε όχι στην αναμονή του Downloading.

Telestream1

 

Μελετώντας και υιοθετώντας την νέα εποχή απομακρυσμένης εργασίας, εξετάσαμε τον τρόπο πρόσβασης και εύκολης αναπαραγωγής σε υλικά διαφορετικών format, κατηγοριών και διάρκειας.

Ανεξαρτήτου ειδικότητας και διάκρισης το ανθρώπινο δυναμικό των Media Οργανισμών αναγκάστηκε να κάνει χρονοβόρα downloading, transcoding και auditing. Συχνό επίσης ήταν το φαινόμενο να μην έχουμε πρόσβαση στο υλικό ακόμα και με την πολύωρη καθοδήγηση των ειδικών.

Για την αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων και για τον εξοπλισμό της απομακρυσμένης θέσης με το πλήθος των λειτουργιών του περιβάλλοντος εργασίας, σας προτείνουμε την πλατφόρμα GLIM της Telestream.

Με την εγκατάσταση του Glim μπορούμε να έχουμε remote αναπαραγωγή οποιουδήποτε media container, οποιουδήποτε  codec,  ανάλυσης, fps, audio channel ή color space με ένα απλό κλικ στο web browser του οικιακού υπολογιστή μας.

Η υπηρεσία υποστηρίζει web browsers Windows ή Mac OS και είναι συμβατή και με Google Chrome v80+ ενώ προσαρμόζεται και λειτουργεί άψογα και σε γραμμές adsl απαιτώντας ως minimum διαθεσιμότητα γραμμής τα 3mbps.

Η υπηρεσία είναι χρήσιμη σε όλα τα τμήματα και ειδικότητες τηλεοπτικών οργανισμών που είτε θέλουν πρόσβαση για να εγκρίνουν το υλικό η ακόμα και να πιστοποιήσουν την τεχνική του αρτιότητα. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ και θυμηθείτε ότι είμαστε στη διάθεση σας για να σας προτείνουμε λύσεις και δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας στα μέτρα σας.

#Επικοινωνήσετε μαζί μας!