H AVIWEST κερδίζει το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο Technology and Engineering Emmy® για δεύτερο συνεχόμενο έτος!!!

Aviwest1

 

Η Telmaco Α.Ε. με χαρά ανακοινώνει ότι η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών (National Academy of Television Arts & Sciences // NATAS) απένειμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο Emmy® Τεχνολογίας και Μηχανικής στην εταιρεία AVIWEST. Το Technology & Engineering Emmy® Award απονεμήθηκε στην AVIWEST για την καινοτομία της εταιρείας στο πρότυπο εκπομπής βίντεο μέσω του συνδεδεμένου κυψελοειδούς διαδικτύου (video broadcasting standards over bonded cellular internet).

Η Aviwest είναι περήφανη που συμμετέχει στην μεταμόρφωση του τρόπου μεταφοράς live & recorded video μέσω bonded unmanaged IP networks όπως κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, δορυφορικό και public internet. Τα προϊόντα της Aviwest προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας & την μικρότερη καθυστέρηση μαζί με χαμηλή κατανάλωση, βάρος & όγκο για οποιαδήποτε ζωντανή μετάδοση μέσω κινητής τηλεφωνίας, είτε βρίσκεσαι στο δρόμο, ή μέσα σε αυτοκίνητο ή σε κάποιο κτήριο με πρόσβαση σε Internet.

Ο Chief Technology Officer της AVIWEST κύριος Ronan Poullaouec αναφέρει: «Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας η απονομή, για δεύτερη συνεχομένη φορά, του πιο διακεκριμένου βραβείου Emmy® εφέτος για τη προσφερόμενη λύση του κυψελοειδούς βίντεο. Η συγκεκριμένη διάκριση όχι μόνο αναδεικνύει αλλά και ανταμείβει το εκπληκτικό έργο που επιτελούν όλες οι ομάδες της εταιρείας μας τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματά μας στον τομέα της ζωντανής μετάδοσης βίντεο με αξιόπιστη συνδεσιμότητα οπουδήποτε. Επίσης μας αναγνωρίζει, όχι μία φορά αλλά δύο φορές, την προσπάθειά μας να είμαστε καινοτόμοι και ευέλικτοι για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας».

Το έτος 2019, η AVIWEST έλαβε το πρώτο της βραβείο NATAS Emmy® για το πρωτόκολλο μεταφοράς ασφαλών ροών Safe Streams Transport // SST. Το δεύτερο αυτό βραβείο αποτελεί απόδειξη της σημαντικής συμβολής της AVIWEST στη συνεχή προώθηση μιας πρωτοπόρας μεθόδου μεταφοράς αξιόπιστων στοιχείων για ζωντανό περιεχόμενο σε μη κυβερνητικά δίκτυα και στο δημόσιο διαδίκτυο.

Το πρωτόκολλο Safe Streams Transport της AVIWEST, το οποίο εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της, προσφέρει αξιόπιστη ποιότητα μετάδοσης δεδομένων και μέσω 3G / 4G / 5G κυψελοειδούς, LAN, Wi-Fi, δορυφορικού και δημόσιου διαδικτύου, με προσαρμογή του bitrate βίντεο σύμφωνα με τις διακυμάνσεις εύρους ζώνης δικτύου, προστασία περιεχομένου ροής και υποστήριξης αναμετάδοσης χαμένων δεδομένων. Το SST επιτρέπει στα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα να λαμβάνουν περιεχόμενο ζωντανής ροής μέσω μιας δημόσιας σύνδεσης στο διαδίκτυο χαμηλού κόστους, παρέχοντας στους χρήστες βίντεο με μεγαλύτερη ευελιξία όπου και αν βρίσκονται.

«Είμαστε τόσο υπερήφανοι και ευγνώμονες που αναγνωριζόμαστε από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ως μία από τις εταιρείες στον κόσμο που φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που παράγεται το ζωντανό βίντεο. Αυτό το επίτευγμα κατέστη δυνατό χάρη στην παγκόσμια ομάδα μηχανικών μας και την επίμονη και σκληρή δουλειά τους τα τελευταία χρόνια. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας αναμφισβήτητα συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία χάρη στη μακροχρόνια εμπιστοσύνη και την ισχυρή υποστήριξή τους για τα προϊόντα και την τεχνολογία της εταιρείας μας» επισημαίνει ο κύριος Erwan Gasc, CEO της AVIWEST.

Τα Βραβεία Τεχνολογίας & Μηχανικών Emmy® θα αποδοθούν στους παραλήπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης NAB Show 2020 στο Λας Βέγκας. Τα βραβεία αυτά τιμούν την ανάπτυξη, την καινοτομία και αναγνωρίζουν τις εταιρείες, τις οργανώσεις και τα άτομα για επιτεύγματα που έχουν σημαντική επίδραση στον τηλεοπτικό τομέα.

Η εταιρεία AVIWEST θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και τις βραβευμένες λύσεις Technology & Engineering Emmy® στη NAB Show 2020, στις 19-22 Απριλίου στο Las Vegas, στο περίπτερο C2626.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Νίκο Αγγελόπουλο στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..