Το νέο ClickShare φέρνει την πρωτοπορία στην ασύρματη τηλεδιάσκεψη!!!

BarcoNewClickShare

Ο Όμιλος Barco, ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία οπτικοποίησης, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την «οικογένεια του ClickShare» με νέα προϊόντα που φέρνουν την πρωτοπορία και στην ασύρματη τηλεδιάσκεψη.

Η ολοκαίνουρια σειρά ClickShare Conference δίνει νέα διάσταση στην ασύρματη τηλεδιάσκεψη και στο BYOM (Bring Your Own Meeting // Φέρε τη δική σου συνάντηση), καθώς επιτρέπει στους χρήστες του να παίρνουν μέρος σε κάθε τύπου τηλεδιασκέψεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή από οποιαδήποτε τοποθεσία. Το ClickShare Conference συνεργάζεται απρόσκοπτα με όλα τα λογισμικά τηλεδιάσκεψης, κάμερες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το σημαντικότερο μεταμορφώνει την απομακρυσμένη διάσκεψη σε συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

Τι είναι η ασύρματη τηλεδιάσκεψη?

Συνδεόμενο ασύρματα με το σύστημα τηλεδιάσκεψης της αίθουσας, το ClickShare Conference συνδυάζει την δύναμη της Unified επικοινωνίας με την απλότητα της ασύρματης σύνδεσης.

Το κύριο χαρακτηριστικό του ClickShare Conference έγκειται στην ελευθερία του χρήστη να επιλέξει, και αυτό διότι η λύση είναι πολύ-επίπεδη. Οι χρήστες έχουν την απόλυτη ελευθερία να επιλέξουν τον τρόπο επικοινωνίας, από οποιαδήποτε συσκευή, από οποιαδήποτε χώρο, σε οποιαδήποτε χώρο χρησιμοποιώντας ότι εργαλεία τηλεδιάσκεψης & UC επιθυμούν καθώς και τα διαθέσιμα περιφερειακά AV USB που βρίσκονται στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης.

Τηλεδιάσκεψη. Συνεργασία. ClickShare

Με το πάτημα του ολοκαίνουριου ClickShare Conferencing Button όλα τα USB περιφερειακά που βρίσκονται στην αίθουσα είναι άμεσα διαθέσιμα στον φορητό υπολογιστή. Με μία απλή κίνηση συνδέεται στον υπολογιστή και άμεσα το υλικό της παρουσίασης είναι έτοιμο να μοιραστεί.

Η εφαρμογή ClickShare Collaboration App δίνει την δυνατότητα για την άμεση σύνδεση με την αίθουσα συσκέψεων χάρη στη ανίχνευση παρουσίας από τον φορητό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή με αποτέλεσμα την πρόσβαση στα ασύρματα δίκτυα, την κοινή διαδραστική χρήση και συνεργασία με πλούσια χαρακτηριστικά.

Οι νέα οικογένεια ClickShare Conference περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα:

Το CX-20 είναι ιδανικό για μικρές εφαρμογές και αίθουσες συσκέψεων προσφέροντας τις  βασικές λειτουργίες ασύρματης συνεργασίας και τηλεδιάσκεψης.

Το CX-30 είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις «τυποποιημένες» αίθουσες συσκέψεων, με επιπλέον λειτουργίες διαδραστικότητας, όπως το touch back support, moderation, blackboarding και annotation για σύνδεση με ένα click.

Το high-end CX-50, για μεγάλες αίθουσες συσκέψεων, προσφέρει κορυφαία AV συνεργασία με εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας και εξαιρετικές δυνατότητες ενσωμάτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κύριο Χρήστο Ζήκο στο 210-6874100  ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.