Διεθνή διάκριση απέσπασε η Telmaco για έργο στον ΑΔΜΗΕ

Inavation2021ProjectWinner

Τη διεθνή αναγνώριση για την ποιότητα των έργων οπτικοακουστικού εξοπλισμού που υλοποιεί έλαβε, για μία ακόμη φορά, η Telmaco Α.Ε.. Η ελληνική εταιρεία κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Έργα σε Κέντρα Ελέγχου» (Control Room Category), στο πλαίσιο των Inavation Awards 2021, τα οποία θεωρούνται εκ των σημαντικότερων παγκοσμίως για τον κλάδο των οπτικοακουστικών συστημάτων.

Η Telmaco απέσπασε τη νέα αυτή διάκριση για το έργο που υλοποίησε για τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του ΑΔΜΗΕ και αφορούσε την αντικατάσταση των παλαιών μιμικών διαγραμμάτων με νέα σύγχρονα video walls της Barco σε τρία Κέντρα Ελέγχου Ενέργειας για την παρακολούθηση, την λειτουργία και τον έλεγχο του Εθνικού Διασυνδεδεμένου Συστήματος Παραγωγής και Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ADMIEinavate2021

«Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό με παγκόσμια απήχηση. Η βράβευση αυτή αφορά όλο εκείνο το προσωπικό της Telmaco αλλά και αυτού του ΑΔΜΗΕ που συνεργάστηκαν άψογα στο έργο και αποτελεί μία ακόμη απόδειξη των δυνατοτήτων και της τεχνογνωσίας της Telmaco, αλλά και γενικότερα της ποιότητας του ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας», δήλωσε ο Βασίλης Κυριαζής, COO του τομέα οπτικοακουστικού εξοπλισμού της Telmaco.

Τα Inavation Awards είναι ένας παγκόσμιας απήχησης θεσμός, που διεξάγεται τα τελευταία 15 χρόνια από το Inavate, εκ των πιο γνωστών μέσων ενημέρωσης στον χώρο των επαγγελματικών λύσεων οπτικοακουστικού εξοπλισμού, και της ISE (Integrated Systems Europe), που διοργανώνει την ομώνυμη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου.

Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές στην κατηγορία «Control Rooms» υπήρχε τεράστια συμμετοχή, για μία ακόμα χρονιά, και στην τελική φάση είχαν προκριθεί έργα από Αγγλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ταιβάν και Νορβηγία.