Ενισχύεται η συνεργασία της Telmaco Α.Ε. με την εταιρεία biamp

Η Telmaco Α.Ε. πρωτοπόρος για σαρανταπέντε (45) και πλέον έτη στους τομείς του Audiovisual και Broadcasting, παραμένοντας σταθερή και συνεπής στο όραμά της για διάθεση και υποστήριξη κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμού και συστημάτων, ενημερώνει τους πελάτες της ότι συνεχίζει αδιάλειπτα τη συνεργασία της με τον οίκο biamp.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 1999 με την χρήση των πρώτων ψηφιακών DSP & Echo Cancellers και που απαριθμεί έως σήμερα χιλιάδες εγκαταστάσεις προϊόντων της biamp σε έργα αναφοράς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κοινός τόπος, η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των εταιρειών και η κάλυψη των αναγκών, αφενός της biamp για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης των προϊόντων της και αφετέρου της εταιρείας μας για state of the art AV εξοπλισμό.

Η biamp ήταν και είναι μια εταιρεία που ηγείται στη παραγωγή και διάθεση καινοτόμων συστημάτων επαγγελματικού ήχου, και διαθέτει μια τεράστια γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες υλοποίησης του πιο απλού αλλά και του πιο απαιτητικού project. 

Τώρα πια έχοντας ενσωματώσει κάποιες σημαντικές εταιρίες με τις οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση για τον επαγγελματικό ήχο, η γκάμα των προϊόντων της διευρύνεται σταδιακά με αποτέλεσμα την παροχή  ολοκληρωμένων λύσεων για μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών: η Cambridge Sound Management μοναδική στη διαχείριση ευαίσθητων ή/και προβληματικών εργασιακών χώρων, η Apart με πλήθος επαγγελματικών και ψυχαγωγικών λύσεων ήχου, και η Community μια εταιρία σταθμός στην εξέλιξη του επαγγελματικού ήχου όπως τον ξέρουμε σήμερα.

biamp

Από την κάλυψη των AV Processing & Distribution αναγκών ενός μικρού Meeting Room έως και την κάλυψη εταιρειών σε τοπικό ή επίπεδο ομίλου, οι λύσεις biamp conferencing & voice communication εξασφαλίζουν καθαρή επικοινωνία για όλους, δίχως περιορισμούς λόγω αποστάσεων.

Για τις ανάγκες της σύγχρονης διδασκαλίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, η biamp παρέχει αξιόπιστες λύσεις, έξυπνα σχεδιασμένες για εύκολη εγκατάσταση και χρήση.

Για καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και χώρους με ανάγκη για background music, η νέα σειρά ηχείων Desono ΕΧ αλλά και οι σειρές MASK,KUBO και D από την Apart και Community αντίστοιχα, προσφέρουν αξιόπιστα προϊόντα με εκπληκτικό ήχο και απαράμιλλο design.

Η Community, η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που το 1970 ενσωμάτωσε χοάνες μεσαίων από fiberglass στα ηχεία της και 3-way, signal-aligned υλοποιήσεις ηχείων, διαθέτει τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για αναπαραγωγή ομιλίας ή μουσικής για λύσεις που αφορούν στην κάλυψη ανοιχτών ή κλειστών, μεγάλης χωρητικότητας χώρων.

Ενημερωθείτε σήμερα από την εταιρεία μας για τα νέα προϊόντα της Biamp: Desono EX Series, TesiraFORTE X, Devio SCX, NPX και Cambridge Sound Management Qt X, και αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητές τους.