Η Barco με 100 προβολικά στην έκθεση Bassins de Lumières.

Barco1

Στις αρχές του Ιουνίου, άνοιξε τις πύλες της μια νέα έκθεση στο Μπορντό της Γαλλίας που ονομάζεται Bassins de Lumières, όπου ήδη περισσότεροι από 300.000 επισκέπτες την έχουν επισκεφτεί για να ανακαλύψουν την τέχνη των Gustav Klimt και Paul Klee, σε ένα όντως απροσδόκητο σκηνικό που έχει στηθεί σε μία πρώην βάση υποβρυχίων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το έργο τέχνης έχει «ξανά-δημιουργηθεί!!!» από καλλιτέχνες που ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία και ζωντανεύει από περισσότερους από 100 προβολείς Barco προσφέροντας ένα οπτικά εκπληκτικό θέαμα.

Η νέα αυτή έκθεση έρχεται ως αποτέλεσμα της πρόσφατα ανανεωμένης συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Barco και του στούντιο Culturespaces, βασικού παράγοντα στα πολιτιστικά δρώμενα της Ευρώπης. Το στούντιο Culturespaces εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιεί τα προβολικά συστήματα της Barco για τη δημιουργία κέντρων ψηφιακής τέχνης και το Bassins de Lumières στο Μπορντό είναι η πρώτη εγκατάσταση μετά την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Barco και Culturespaces τον Δεκέμβριο του 2019.

Barco2

«Το Bassins de Lumières προσφέρει μια εντελώς μοναδική εμπειρία αισθήσεων, που προέρχεται από τον συνδυασμό προβαλλόμενων βίντεο, φωτός και ήχου», λέει ο κύριος Augustin de Cointet de Fillain, διευθυντής των Bassins de Lumières και Culturespaces Digital. «Η τοποθεσία, το ανακατασκευασμένο έργο από τους Klimt και Klee και η απαράμιλλη ποιότητα εικόνας των προβολικών συστημάτων της Barco κάνουν αυτήν την έκθεση μια πρωτόγνωρη εμπειρία».

Στην τεράστια δομή της υποβρύχιας βάσης και στη διαθέσιμη επιφάνεια προβολής των περίπου 14.000 τετραγωνικών μέτρων προβάλουν 72 Barco F80-Q12, 27 Barco G60-W10 και 3 Barco UDX-W32 όλα τεχνολογίας laser.

Το στούντιο Culturespaces ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο Barco τον Δεκέμβριο του 2019, ως αποκλειστικό συνεργάτη τεχνολογίας συστημάτων προβολής για υπάρχοντα και μελλοντικά έργα για τα επόμενα τρία χρόνια. Μεταξύ άλλων αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει την παράδοση 168 νέων προβολικών συστημάτων τεχνολογίας laser και σύμβασης πλήρους τεχνικής υποστήριξης που καλύπτει το σύνολο του Barco εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κύριο Νάσο Κατσαούνη στο 2106874100 ή αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..