Ο τρόπος απόκτησης τηλεοπτικών κυκλωμάτων αλλάζει.

LAWO1

Συχνά προβληματιζόμαστε για την αποδοτικότητα του OPEX προϋπολογισμού του οργανισμού μας. Ένας από τους τομείς που επιδέχεται βελτίωση είναι το τμήμα των μισθωμένων τηλεοπτικών κυκλωμάτων.

Η πρόταση της εταιρείας μας, πέραν της βραχυπρόθεσμης οικονομικής βελτίωσης που επιφέρει, αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα εικόνας δίνοντας επιπλέον δυνατότητες απομακρυσμένης λειτουργίας των Studio. Η διανομή σημάτων και οι εφαρμογές remote production αποκτούν νέα διάσταση.

Η προτεινόμενη λύση κάνει χρήση της τεχνολογίας IP χρησιμοποιώντας ως κύριο συστατικό τη μονάδα V_Remote 4 της LAWO. Η σύνδεση γίνεται μέσω ethernet κυκλωμάτων είτε ενσύρματων είτε ασύρματων (IP Radio links), βασίζεται στο πρότυπο JPEG 2000 για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μπορεί να μεταφέρει προαιρετικά έως και 8 σήματα με συνδυασμούς κατεύθυνσης ανά μονάδα.

Ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα για πολλές νέες λειτουργίες απαραίτητες στην παραγωγή. Υπηρεσίες Audio, Intercom, prompters, χειρισμός ρομποτικών καμερών, απαραίτητα Metadata και πολλές άλλες λειτουργίες γίνονται απομακρυσμένα μέσω του ίδιου κυκλώματος.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα της λύσης που την καθιστούν μοναδική στο είδος της είναι ο γρήγορος χρόνος απόσβεσης του εξοπλισμού. Χρησιμοποιώντας μισθωμένα wan κυκλώματα και ανάλογα με τον αριθμό σημάτων που θέλουμε να μεταφέρουμε μπορούμε να έχουμε αποσβέσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε όταν οι συνδέσεις μας είναι εκτός Αττικής.

Είναι βέβαιο ότι στη δουλειά μας δεν ισχύει το «One Size fits to all». Είμαστε εδώ για να δούμε τη λύση σας συνολικά στοχεύοντας να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η επένδυσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα τηλεοπτικών συστημάτων στο 210-6874100 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.