Νοιαζόμαστε για εσάς !!!

WeCare

 

Η Telmaco Α.Ε., η ελληνική εταιρία με διεθνή παρουσία και πρωτοπόρος στην προμήθεια και εγκατάσταση οπτικοακουστικών και ολοκληρωμένων συστημάτων τηλεδιάσκεψης, νοιάζεται για όλους τους συνεργάτες της.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το lockdown λόγω του COVID-19 είχε σημαντικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις του Entertainment. Τα θεματικά πάρκα έκλεισαν, οι εκδηλώσεις και οι εκθέσεις ακυρώθηκαν και τα συνέδρια αναβλήθηκαν.

Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω και θέλοντας να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο (όπου ο εξοπλισμός τους δεν χρησιμοποιείται με άμεσες οικονομικές επιπτώσεις) ως μια ελάχιστη χειρονομία θα θέλαμε να προσφέρουμε επιπλέον 3 μήνες εγγύηση για προϊόντα προβολής και επεξεργασίας εικόνας του Ομίλου Barco σε εκείνους τους πελάτες που επηρεάζονται από αυτήν τη διακοπή λειτουργίας.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε αυτήν την επιπλέον εγγύηση σε όλα τα προϊόντα προβολής και IP που ήταν ακόμη εντός εγγύησης την 1η Μαρτίου 2020.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα με τα μοντέλα και τους σειριακούς τους αριθμούς, ώστε να προωθηθούν στην Βarco και να καταχωρηθούν στο σύστημά τους.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε συνεργασία με την Barco, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της Telmaco A.E. στο 210 6874100 και με τον AV Market Manager & Sales Engineer, κ. Παναγιώτη Κόκορη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.