Η Barco παρουσιάζει το νέο προβολικό XDL-4K75 / 75,000 lumens!!!

 

BarcoXDL4K60

Ο όμιλος Barco μόλις παρουσίασε το νέο προβολικό σύστημα XDL-4K75 που αποδίδει 75.000 lumens και απευθύνεται κυρίως στην αγορά των large venues.

Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε με 75,000 lumens από ένα και μόνο προβολικό σύστημα. Μιλάμε για φωτεινότητα, αληθινή φωτεινότητα, με REC. 2020 χρώματα, τα οποία σε αφήνουν άφωνο. Για πολύ μεγάλες σκηνές, με περισσότερα pixels, με αξιοζήλευτη RGB laser απόδοση, ευελιξία σήματος μέχρι 120 Hz και χωρίς ευθυγραμμίσεις (alignment)!

Ο XDL-4K75 με την native 4K ανάλυση μέχρι 120 Hz προσφέρει στους θεατές ρεαλιστικότερη αντίθεση (contrast) και όταν χρειαστεί είναι άμεσα διαθέσιμα 75K lumens, η μεγαλύτερη φωτεινότητα στον πλανήτη από ένα προβολικό σύστημα !!!

Οι RGB laser light πηγές του συστήματος εξαλείφουν το τρεμόπαιγμα της εικόνας και το κόστος συντήρησης που σχετίζεται με τις λάμπες και την αντικατάστασή τους. Συγκριτικά με τα προβολικά συστήματα που χρησιμοποιούν λάμπες xenon, τα XDL καταναλώνουν 40% λιγότερη ενέργεια. Χρησιμοποιούνται ξανά οι υπάρχοντες φακοί Barco XLD+.

Η εγκατάσταση ενός προβολικού συστήματος είναι πάντα ευκολότερη και γρηγορότερη από την εγκατάσταση πολλών, έτσι το XDL επιταχύνει την εγκατάσταση μειώνοντας ταυτόχρονα τον χρόνο ευθυγράμμισης. Το σύστημα παρέχει εξαιρετική μετατόπιση φακού έως και 100%, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να προσαρμόσει εύκολα τις εικόνες στην επιφάνεια προβολής χρησιμοποιώντας στρέβλωση και ανάμειξη εικόνας σε πραγματικό χρόνο.

Η Telmaco Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Barco Group για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, με πολλές εγκαταστάσεις συστημάτων σε θέατρα, πολυχώρους, μουσεία, τηλεοπτικά δίκτυα, χώρους ψυχαγωγίας, malls, κτλ.