Τα προβολικά Barco Laser UDX επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο εργασίας.

UDX family

Η Telmaco Α.Ε. γνωστοποιεί ότι η Barco, πρωτοπόρος και ηγέτιδα εταιρεία και στα προβολικά συστήματα, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σειρά Laser προβολικών συστημάτων που σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των rentals και AV integrators.

Η Laser σειρά UDX με τα πιο συμπαγή & υψηλής φωτεινότητας laser προβολικά στην αγορά, παρέχει ευκρινείς και αξιόπιστες 4K απεικονίσεις για κάθε είδους εκδήλωση και χώρο, με απαράμιλλα χαρακτηριστικά φωτεινότητας, ανάλυσης, χρωμάτων αλλά και φιλικού χειρισμού για γρήγορη εγκατάσταση και λειτουργία, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

«Η νέα σειρά UDX έρχεται να καλύψει απόλυτα ότι περιμέναμε τόσο καιρό από ένα προβολικό σύστημα», δηλώνει ο κύριος Thomas Gellermann, R&D Kraftwerk Living Technologies. «Προσφέρει υψηλή ανάλυση 4Κ που είναι απαραίτητη για καθαρή και αξιόπιστη απεικόνιση, προσφέρει φωτεινότητα μέχρι 32.000 Lumens, είναι εύκολα στην εγκατάσταση και χειρισμό».

 

UDX

Ο κύριος Adam Benjamin, CEO Fuse Technical Group σημειώνει με έμφαση: «Είμαι σίγουρος ότι η Barco UDX θα αναστατώσει τον τομέα αλλάζοντας τα δεδομένα και το παιχνίδι στην αγορά των Rental Houses».

«Όλοι θέλουμε να εντυπωσιαζόμαστε από μοναδικές εμπειρίες, γι’ αυτό περιμένουμε υψηλής ανάλυσης απεικονίσεις στα events. Συνεργαστήκαμε στενά με τους πελάτες μας στο στάδιο σχεδιασμού και ανάπτυξης της ολοκαίνουριας σειράς επικεντρώνοντάς στις ανάγκες τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ο τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει όλους μας, η νέα σειρά σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μαζί με τους πελάτες μας για τους πελάτες μας» σχολιάζει ο κύριος Carl Rijsbrack, Αντιπρόεδρος Barco Events & ProAV.

Μερικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς:

  • Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση, χαμηλό κόστος χρήσης
  • Απαράμιλλα χρώματα, 4K ανάλυση και εύκολος χειρισμός
  • Μεγάλη εφεδρεία σε laser
  • Συμπαγής κατασκευή, μέχρι 32,000-lumen laser projectors με νέο εσωτερικό σύστημα ψύξης (UDX W22, UDX W32, UDX U32, UDX 4K22, UDX 4K32)
  • Σύμφωνα με έρευνα το αποτελεσματικότερο Return On Investment (ROI) στην αγορά

Ο κύριος Danny Whetstone, Ιδρυτής και Πρόεδρος DWP Live δηλώνει «Η UDX θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο δουλειά μας, τώρα και στο μέλλον. Τα προβολικά συστήματα της Barco είναι τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια μας στα μεγάλα events για να δημιουργήσουμε αξέχαστα shows. Εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία Barco ηγείται και στην αγορά large venue και events με τις περίφημες και αξιόπιστες HDX, HDF και HDQ projector platforms και σας διαβεβαιώνω ότι η UDX θα συνεχίσει αυτήν την κληρονομιά εντυπωσιάζοντας με το τελικό αποτέλεσμα».

Η Telmaco Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Barco Group για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, με πολυάριθμες εγκαταστάσεις συστημάτων σε θέατρα, πολυχώρους, κέντρα επιχειρήσεων, μουσεία, τηλεοπτικά δίκτυα, χώρους ψυχαγωγίας, malls, κτλ.