ClickShare για κάθε αίθουσα παρουσιάσεων.

ClickShare163

 

Η Telmaco Α.Ε. γνωστοποιεί ότι η εταιρεία Barco ανακοίνωσε πρόσφατα την διάθεση δύο νέων μοντέλων ClickShare. Τα CS-100 και CSE-200, προσφέρουν στους χρήστες την ευκολία αλλά ταυτόχρονα και την ελευθερία να τα προσαρμόζουν σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες τόσο των συμμετεχόντων όσο και της αίθουσας που πραγματοποιείται η παρουσίαση. Τώρα τα μοντέλα του ClickShare εξυπηρετούν από μικρές αίθουσες παρουσιάσεων μέχρι μεγάλες αίθουσες συσκέψεων ή συνεδριάσεων.

Η εταιρεία Barco ανέπτυξε το σύστημα ασύρματης παρουσίασης ClickShare με σκοπό να παρέχει στους χρήστες ένα προϊόν με τεχνικές δυνατότητες, με εύκολη χρήση και με αυτοπεποίθηση για μια επιτυχημένη παρουσίαση. Με αυτό το ασύρματο σύστημα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται άμεσα δεδομένα στο laptop τους ή το κινητό τους τηλέφωνο & το tablet, μέσω της οθόνης παρουσίασης, με απίστευτη ευκολία. Χωρίς καλώδια, set-up και αναμονή για να συνδεθούν. Το χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα είναι η χρήση των κουμπιών - USB-powered – συνδεδεμένα στο PC ή Mac - τα οποία μεταδίδουν ασύρματα από το φορητό υπολογιστή το περιεχόμενο στην μεγάλη οθόνη της αίθουσας. Με ένα απλό κλικ/πάτημα, οποιοσδήποτε μπορεί άμεσα να συνδεθεί και να προβάλλει στην οθόνη της αίθουσας. Και με την εφαρμογή ClickShare App, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο από τα κινητά τηλέφωνα ή τις ταμπλέτες τους.

 

ClickShare162

ClickShare για κάθε αίθουσα συσκέψεων:

Με την διάθεση του CS-100, η Barco προσφέρει την πρώτη μονάδα ClickShare σχεδιασμένη ειδικά για μικρούς χώρους συναντήσεων όπου η βασική και άμεση ανάγκη είναι η διανομή πληροφορίας. Αυτή η μονάδα εγγυάται στους παρουσιαστές ότι καμία τεχνική δυσκολία δεν θα χαλάσει την επιτυχία της παρουσίασης τους. Το CS-100 είναι ένα αυτόνομο μοντέλο, με μια έξοδο HDMI, η οποία επιτρέπει μέχρι και οκτώ (8) χρήστες να συνδεθούν ταυτόχρονα, με έναν χρήστη να παρουσιάζει κάθε φορά, είτε χρησιμοποιώντας το κουμπί ClickShare ή το ClickShare App. Το CS-100 περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας του ClickShare, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης, διαχείρισης σύνδεσης, https, καθώς και της δυνατότητας να κρύβει το SSID του ασύρματου δικτύου της μονάδας βάσης. Το CSE-200 αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που απαιτούν βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ευρύτερο φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας (συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης AirPlay), ή και κεντρική διαχείριση. Αυτή η μονάδα μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο της εταιρείας για απομακρυσμένη διαχείριση. Δύο χρήστες (2) μπορούν ταυτόχρονα να μοιράζονται την οθόνη παρουσιάσεων χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ClickShare ή την ClickShare App, ή συνδυαστικά και τα δύο. Είναι ιδανικό για όλες τις αίθουσες συνεδριάσεων, παρέχοντας ένα ιδανικό περιβάλλον για δημιουργικότητα. Μάλιστα για την επιπλέον διευκόλυνση των χρηστών, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του CSE-200 μπορούν να ρυθμιστούν σε ένα από τα τρία προκαθορισμένα επίπεδα, ανάλογα με τις πολιτικές και τις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το API της συσκευής συνδέεται στο δίκτυο της εταιρείας εύκολα και γρήγορα.

Συνδεθείτε απλά – αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες:

«Τα CS-100 και CSE-200 αποτελούν δύο σημαντικές προσθήκες στη γκάμα των προϊόντων ClickShare, διευρύνοντας σημαντικά την αγορά μας», επισημαίνει ο κύριος Jan Willem Brands, Barco VP Collaboration. «Ενώνουμε το CSC-1- το οποίο προορίζεται για αίθουσες συνεδριάσεων υψηλών απαιτήσεων και αίθουσες συσκέψεων, επιτρέποντας σε τέσσερις (4) χρήστες να μοιράζονται ταυτόχρονα περιεχόμενο συνδεδεμένοι σε οθόνες με ανάλυση UHD (3840x2160) – με τα νέα μοντέλα ClickShare που ταιριάζουν σε κάθε αίθουσα συσκέψεων/παρουσιάσεων, από το μικρό δωμάτιο συναντήσεων μέχρι την μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων. Το νέο μας σλόγκαν «Plug into simplicity – tap into amazing» συνοψίζει τα κύρια οφέλη του συστήματος: πολύ απλό στη χρήση του που φέρνει αξία για τους χρήστες. Τα CS-100 και CSE-200 συμπληρώνουν τώρα το χαρτοφυλάκιο μας και περιμένουμε να προσθέσουν ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη πορεία του ClickShare».