Νέα σειρά ηχείων & νέοι ενισχυτές από την d&b audiotechnik.

Η Telmaco Α.Ε. ανακοινώνει ότι η d&b audiotechnik επεκτείνει τη σειρά V-Series με δύο νέα ηχεία Point Source και ένα νέο subwoofer. Οι 2 νέες καμπίνες V7P & V10P είναι παθητικές, 3-δρόμων και διαθέτουν δύο (2) οδηγούς LF 10”, έναν (1) MF 8” και έναν (1) exit compression driver 1.4” τοποθετημένο σε περιστρεφόμενη κόρνα. Η οριζόντια διασπορά τους είναι 75° (V7P) και 110° (V10P) αντίστοιχα έτσι ώστε να καλύπτουν διάφορες εφαρμογές. Έχουν την δυνατότητα να οδηγηθούν έως 2 καμπίνες σε κάθε κανάλι ενισχυτή της d&b.

Επίσης, τα εν λόγω ηχεία υποστηρίζονται από μια σειρά ειδών ανάρτησης, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα πλήρες αυτόνομο σύστημα ή συμπληρωματικά σε ένα Line Array σύστημα της ίδιας σειράς (V-Series).

Το νέο subwoofer, V-GSub, είναι ένα ενεργά οδηγούμενο καρδιοειδές subwoofer από ένα μόνο κανάλι του ενισχυτή και διαθέτει δύο (2) μακράς διαδρομής οδηγούς νεοδυμίου που αποτελούν μια ενιαία καρδιοειδή εγκατάσταση: έναν 18” με φόρτιση Bass Reflex στο εμπρόσθιο τμήμα, και έναν οδηγό 12” με φόρτιση Bandpass δύο διαμερισμάτων, ο οποίος ακτινοβολεί προς τα πίσω. Η καρδιοειδής διασπορά που προκύπτει από αυτή την προσέγγιση αποτρέπει την ανεπιθύμητη ενέργεια πίσω από το σύστημα. Το V-GSub είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήση ground stack.

Πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία της η d&b σχεδίασε τα αντίστοιχα ηχεία και σε έκδοση installation, Vi7P, Vi10P & Vi-GSUB, για μόνιμες εγκαταστάσεις.

10D & 30D είναι οι δύο νέοι ενισχυτές οι οποίοι προορίζονται για αποκλειστική χρήση σε μόνιμες εγκαταστάσεις. Πρόκειται για δύο μονάδες Class D, ύψους 2RU, τεσσάρων (4) καναλιών και χωρίς κάποια οθόνη στο μπροστινό μέρος. Για την αρχική ρύθμισή τους είναι απαραίτητη η χρήση φορητού υπολογιστή.

Επίσης, στο πίσω μέρος διαθέτουν τερματικές οριολωρίδες συνδέσεων τύπου Phoenix Euroblock. Διαθέτουν ξεχωριστό Input Gain Control σε κάθε κανάλι εισόδου και συγκριτικά με τους άλλους ενισχυτές της d&b η καινοτομία στα δύο νέα αυτά μοντέλα έχει να κάνει με τις GPIO και General Fault συνδέσεις.

Με την 5-ετή εγγύηση σε όλα τα ανωτέρω είδη η Telmaco Α.Ε. και η d&b εγγυώνται μια σίγουρη και αποδοτική επένδυση.