Το V-Series της d&b τώρα και στην Ελλάδα.

Η Telmaco ΑΕ γνωστοποιεί ότι το διήμερο 03 & 04 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον κ. Jonas Wagner, εξειδικευμένο μηχανικό της d&b, στο σύστημα V-Series.

Η Tempo Events είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επένδυσε πάνω στο δημοφιλές σύστημα της Γερμανικής εταιρείας το οποίο κάνει θραύση στο εξωτερικό σε συναυλίες των Coldplay, Taylor Swift, Muse, Kraftwerk και πολλών άλλων. Διάφοροι επαγγελματίες του χώρου έδωσαν το παρόν στο συγκεκριμένο σεμινάριο και πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση του συστήματος.

Το εν λόγω σύστημα αποτελείται από τις καμπίνες V8, V12 και υποστηρίζεται από το V Subwoofer. Επίσης, η Tempo Events υποστηρίζει το εν λόγω σύστημα με τους νέους 4-κάναλους ενισχυτές d&b D80.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του σεμιναρίου ο μηχανικός της d&b ανέλυσε τη φιλοσοφία της Γερμανικής εταιρείας όπως επίσης και τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου συστήματος. Επίσης, μέσα από το λογισμικό ArrayCalc της d&b έγινε προσομοίωση του συστήματος σε συγκεκριμένους χώρους έτσι ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση του.

Την δεύτερη μέρα του σεμιναρίου έγινε το ‘κρέμασμα’ των ηχείων σε ειδική τράσσα. Ακολουθώντας πιστά της οδηγίες του εκπαιδευτή η συγκεκριμένη διαδικασία διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά με τη συμμετοχή δύο μόνο ατόμων, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για φορητές εφαρμογές. Στο υπόλοιπο της ημέρας έγινε η ρύθμιση του συστήματος, επίσης ιδιαίτερα απλή διαδικασία, με τον μηχανικό της d&b να μοιράζεται σημαντικά μυστικά της εταιρείας από τη πολύχρονη εμπειρία τους στο χώρο.

Η Telmaco Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της d&b audiotechnik για την Ελλάδα και την Κύπρο, με πολλές εγκαταστάσεις συστημάτων σε θέατρα, μουσεία, χώρους ψυχαγωγίας, συνεδριακούς χώρους, κτλ.