New Product Range HEDGEHOG 4!

 

Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο έτος κυκλοφορίας για την Hedgehog 4 και προκειμένου να προσφέρουν στους Hog users και στην αγορά γενικότερα την απόλυτη ευελιξία και τα feature που έχουν πραγματικά ανάγκη, η Telmaco και η High End Systems είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη νέα διευρυμένη γκάμα κονσολών Hedgehog 4. Τώρα υπάρχει μία κονσόλα που θα σου επιτρέπει το access σε 4 επίπεδα χαρακτηριστικών. Hedgehog 4, Hedgehog 4Ν, Hedgehog 4S και Hedgehog 4X.

  • Για πρώτη φορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς κονσόλων φωτισμού, ο πελάτης θα είναι σε θέση να αγοράσει την πλατφόρμα η οποία είναι κατάλληλη για την τρέχουσα εφαρμογή του, με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι θα είναι σε θέση να ξεκλειδώσει επιπλέον χαρακτηριστικά, όποτε και όταν είναι απαραίτητο, χωρίς την ανάγκη να επενδύσει σε νέο hardware.
  • Ο χρήστης θα είναι σε θέση, με τη χρήση ενός κώδικα λογισμικού που θα έχει αγοράσει, να ξεκλειδώσει χαρακτηριστικά από οποιαδήποτε έκδοση το επιθυμεί και να αναβαθμίσει την κονσόλα του με ελάχιστο κόστος.
  • Πέραν αυτών, όλες οι εκδόσεις θα περιλαμβάνουν το Light Converse Visualizer δίνοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στη σειρά Hedgehog 4!

 Περισσότερες λεπτομέρειες για τα extra features της σειράς Hedgehog4 : https://www.highend.com/products/lighting-consoles/hedge-hog-4