Η Telmaco Α.Ε. στο Cisco Connect 2014

Cisco Connect Greece 2014

Στον κόσμο του Internet of Everything η φαντασία και οι ιδέες έγιναν πλέον λύσεις!

Στο Cisco Connect Greece 2014, η Cisco, οι συνεργάτες της και η Telmaco Α.Ε., παρουσιάζουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και αρχιτεκτονικές λύσεις που αξιοποιούν το IoE και μπορούν να οδηγήσουν τις ελληνικές εταιρείες και τους οργανισμούς στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια.

Τεχνολογίες

Application Centric Infrastructure/SDN: Το μέλλον των δικτύων. Ένα ενιαίο σύστημα που περιλαμβάνει networking, storage, computing, networking services, applications και security ως τμήματα του ΙΤ, τα οποία λειτουργούν αρμονικά ως μια ενιαία και δυναμική οντότητα, με σημείο αναφοράς τις εφαρμογές.

Collaboration – Video: Οι λύσεις συνεργασίας είναι κάτι περισσότερο από μια αρχιτεκτονική ή ένα προϊόν. Είναι η εμπειρία που ενσωματώνει ανθρώπους, διαδικασίες και τεχνολογία. Πιστεύουμε ότι δουλεύοντας μαζί, οι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν εκπληκτικά πράγματα.

Data Center – Cloud – InterCloud: Η Cisco και οι συνεργάτες της αναπτύσσουν το μεγαλύτερο InterCloud του κόσμου. Μια κοινή και εξαιρετικά ασφαλή cloud πλατφόρμα, ικανή να εξυπηρετήσει τις αναρίθμητες απαιτήσεις του Internet of Everything.

Security: Το Internet of Things αυξάνει ραγδαία τον αριθμό και τον τύπο των επιθέσεων ασφάλειας. Η ολιστική προσέγγιση της Cisco, στηρίζεται στην στρατηγική με επίκεντρο την ίδια την απειλή, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίθεση.