Συνεργασία με την εταιρεία C-COM Satellite Systems.

Η Telmaco ΑΕ με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία C-COM.

Με έδρα το Οντάριο του Καναδά, η εταιρεία C-COM Satellite Systems INC ιδρύθηκε το 1997 με αρχικό σκοπό το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός συστήματος ικανού να παρέχει υψηλής ταχύτητας Internet μέσω δορυφόρου σε οχήματα και γενικότερα μεταφερόμενες μονάδες. Η αυξανόμενη όμως παγκόσμια ζήτηση για παρόμοιες υπηρεσίες Internet και η έλλειψη σχετικής τεχνογνωσίας, οδήγησαν την εταιρεία να σχεδιάσει, αναπτύξει και κατασκευάσει τα iNetVu ® Mobile Satellite Antenna συστήματα, όπου βασίζονται σε τεχνολογία η οποία καθιστά δυνατή την παροχή υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες Internet, voice over IP και video μέσω δορυφόρου σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σχετική επίγεια υποδομή.

Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και εφαρμογή κεραιών σε οχήματα, κεραιών αυτόματης ανάπτυξης καθώς και άλλων τεχνολογιών VSΑΤ για την μεταφορά αμφίδρομων υπηρεσιών Internet υψηλής ταχύτητας σε οχήματα ή άλλα μετακινούμενα μέσα καθώς επίσης είναι πρωτοπόρος πάροχος αξιόπιστων αμφίδρομων υπηρεσιών δορυφορικού Internet σταθερής βάσης.

Το iNetVu® αποτελεί registered trademark της C-COM Satellite Systems Inc.

Η Telmaco Α.Ε. με τη νέα αυτή συνεργασία επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στον τομέα των Δορυφορικών Συστημάτων συμπληρώνοντας το με ευέλικτες λύσεις εξαιρετικής ποιότητας με προσιτό κόστος.